Äldre utländsk expat dör när de får massage på en massagebutik i Pattaya

Banglamung –

En äldre utländsk expat dog i en massagebutik i Banglamung sent i eftermiddags mitt under en massage (28 januarith).

Polisen i Nongprue underrättades om händelsen i en massagebutik i Soi Khao Talo, Nongprue.

Polis, räddningspersonal och The Pattaya News anlände till massagebutiken för att hitta kroppen av utlänningen som senare identifierades endast som en utländsk medborgare i en ålder av runt 70 år.

Inga identifikationshandlingar hittades hos mannen och inga tecken på kamp eller problem hittades på hans kropp som befann sig inne i ett massagerum.

En massagepersonal, 39, vars namn undanhölls av Banglamung-polisen, berättade för polisen: "Den utländska mannen besökte massagebutiken för första gången och vi har inte sett honom tidigare. Medan han masserades verkade han somna och började snarka. Vi trodde att detta var normalt. Efter det hörde vi ljudet av hård andning innan han föll medvetslös. Vi gav honom HLR medan vi väntade på räddningspersonal.”

Polisen uppgav att mannen nu har identifierats och försöker nu kontakta mannens fru och ambassad, som tros vara brittisk. Hans exakta dödsorsak identifieras också.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.