Thailändsk man arresterad för att ha släppt ormar och orsakat kaotisk scen i Bangkok - för andra gången!

Bangkok -

En thailändsk medborgare orsakade en kaotisk scen i hjärtat av Bangkok genom att ta fram ormar och hota att orsaka självskada mitt i Ratchaprasong-korsningen igår, den 1 februari.

Mannen, som uppenbarligen går förbi "K Hundred Million", sågs parkera en röd Mercedes på vägen framför CentralWorld innan han tappade gula blommor och släppte omkring 2-3 ormar på vägen. Han började sedan bära ett stort blad och hotade att skada sig själv, vilket orsakade nöd och allmän panik för människor i närheten.

Bild

Enligt polisutredningen är den misstänkte en miljardär och hade tidigare utfört exakt samma incident på exakt samma plats i april 2019. Hans upprörande handlingar spelades in och delades flitigt på sociala medier med många kommentarer. Han greps och fördes inför rätta.

K levererades senare till ett lokalt sjukhus för en fysisk kontroll och första hjälpen innan han fördes till en polisstation i Bangkok för att erkänna anklagelserna om att bära vapen på en allmän plats utan rimlig orsak, att hindra trafik och att ha brutit mot städning i trafiken enligt Traffic Act. .

K lämnade inget omedelbart uttalande kring varför han utförde sina handlingar.

Bild

Foto med tillstånd: js100radio

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Behöver du en Covid-19-försäkring för din nästa resa till Thailand? Klicka här.

Följ oss på Facebook

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Prenumerera
Nej Meechukhun
National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.