Chonburi-bonden sköt flera gånger på sitt saltfält, polisen misstänker att droger är inblandade

Chonburi –

En bonde har ådragit sig allvarliga skador från skott och tre metamfetaminpiller hittades vid hans lilla hydda belägen på ett saltfält i Panat Nikhom-distriktet.

Panat Nikhom-polisen underrättades om händelsen på söndagseftermiddagen (6 februarith) vid ett saltfält i Baan Nerngo i Naruek-distriktet.

Polis, press och räddningspersonal anlände till hyddan i saltfältet för att hitta Mr. Wissanu Banditjeen, 41, som hade ådragit sig allvarliga skador från flera skottskador och blödde kraftigt. Han fördes till ett lokalt sjukhus för akut medicinsk hjälp.

Tre metamfetaminpiller och fem kulpatroner hittades i hyddan, som ägs och ockuperas av Wissanu.

Boonchuay Khaewpom, 50, som identifierade sig som en nära vän till den skadade mannen och bor i närheten, berättade för polisen, "Jag gick längs saltfältet och såg min väns (Wissanu) motorcykel parkerad i närheten så bestämde mig för att besöka honom för att umgås. Jag hittade honom kraftigt blödande och ringde omedelbart polis och räddningstjänst.”

Rae Banditjeen, 72, far till den skadade parten som anlände efter att ha blivit uppringd av första räddningspersonal, sa till polisen: "Min son är bonde och han bor ensam i kojan. Jag har ingen aning om han har några fiender men han har alltid hållit sig för sig själv förutom några vänner som Bonchuay och har aldrig haft några allvarliga problem såvitt jag vet.”

I det här skedet tror polisen att de skadade kan ha varit inblandade i illegal narkotikahandel. Men de fortsätter sin utredning och planerar att intervjua Wissanu när han återhämtar sig från sina skador. Platsen där incidenten ägde rum var på landsbygden och har ingen CCTV-utrustning i området.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

 

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.