Tjuv stjäl motorcykel framför en närbutik i Pattaya-området

Banglamung –

En tjuv stal en motorcykel från en anställd framför en närbutik i Banglamung i söndags (6 februarith).

Wachira Inthasing, 32, en anställd i en närbutik, berättade för The Pattaya News med CCTV-filmer, "Min motorcykel stod framför närbutiken vid ingången till Soi Toonglom Talman, Nongprue, medan jag arbetade inne. Motorcykeln var låst."

"Tre män på en motorcykel stannade framför närbutiken innan en av dem lyckades låsa upp min motorcykel väldigt snabbt," förklarade Wachira.

"Jag var väldigt ledsen eftersom det tog lång tid för mig att spara pengar innan jag kunde köpa motorcykeln. Jag har redan lämnat in en anmälan till polisen i Nongprue. Jag gick till pressen också eftersom jag hoppas på lite mer publicitet om vem som eventuellt tog min cykel." sa Wachira.

Polisen i Nongprue ska undersöka händelsen och har varnat invånare i Pattaya-området för att motorcykeltjuvar fortfarande är aktiva i området, delvis drivna av en fortfarande bräcklig ekonomi på grund av Covid-19-restriktioner som fortfarande har skadat Pattayas bröd- och smörturismindustri, ansvarig för uppskattningsvis 85 % av den lokala BNP under normala tider.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

 

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.