British Learning Center i Pattaya håller Songkran Camp i april

Ett bra alternativ för dina barn i april under Songkran!

Vi har redan fått en fantastisk respons från föräldrar och elever för vårt första Songkran Camp någonsin som kommer att pågå från 18:e-22:a april hela dagen från 8:30 till 4:XNUMX!

Våra lärare kommer att leda roliga aktiviteter i samarbete med några av de bästa aktivitetscentren i Pattaya. Erbjuder chansen att lära sig nya färdigheter på morgnarna och sedan engelska, matematik och konst på vår skola på eftermiddagarna!

Du kan lära dig mer om centret från vår officiella sida på dem genom att klicka HÄR.

Verksamheten omfattar:
???? Elefantreservat
⛵ Segling
???? Akvarium
???? Hästridning
👨🚀 Space Inspirium
🔤 Engelska
🧮 Matte
🎨 konst
🍲 Lunch och mellanmål serveras varje dag!
???? Bara 8,999 5 THB för alla XNUMX dagar!
ELLER:
ELLER:
ELLER:
Ring på 084-090-5572

Du kan lära dig mer om centret från vår officiella sida på dem genom att klicka HÄR.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/