Cricketlegenden Shane Warne har avlidit efter en misstänkt hjärtinfarkt i Koh Samui villa i Thailand

Koh Samui, Thailand-

  Shane Warne, 52, från Australien, allmänt ansedd som en av de bästa bowlarna genom tiderna och som var känd för sitt återupplivande av bensnurrandet i Cricket gick bort i sin villa av en misstänkt hjärtattack i morse den 4 mars. , på Koh Samui.

Ett uttalande från hans managementbolag MPC Entertainment löd "Det är med stor sorg vi meddelar att Shane Keith Warne dog av en misstänkt hjärtinfarkt i Koh Samui, Thailand idag, fredagen den 4 mars," "Shane hittades inte reagerar i sin villa och trots sjukvårdspersonalens bästa ansträngningar kunde han inte återupplivas. Familjen begär integritet just nu och kommer att ge ytterligare information i sinom tid.

Shane hade twittrat tidigare i morse, som antas vara precis före hans misstänkta hjärtinfarkt, om hans kondoleanser för döden av cricketlegendaren Rod Marsh.

 

Kondoleanser har strömmat ut på sociala medier denna kväll när nyheterna blev offentliga, och många uttryckte sin tillbedjan för Shanes färdigheter och kommentarer under senare år.

För att lära dig mer om hans karriär, klicka här.

TPN media uttrycker våra kondoleanser till hans fans, familj och vänner. VILA I FRID.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/