Polisen söker efter en motorcykelförare som spred sig viralt på sociala medier för att ha poppat hjul på Bang Saen Beach

Bang Saen –

Polisen letar efter en oidentifierad motorcykelförare som tillsammans med sin passagerare poppade hjul på Bang Saen Beach, som spelades in på video och gick viralt på sociala medier tidigare i veckan.

En varningsskylt från Saen Suk kommun sitter på Bang Saen Beach och läser: "Motorcyklar och bilar är inte tillåtna att köra på Bang Saen Beach. Den som bryter mot denna regel kommer att få böter på upp till 2,000 XNUMX baht.”

Videor av en motorcykelförare som tillsammans med sin passagerare sågs poppa hjul på Bang Saen Bach på natten gick viralt på sociala medier igår (8 mars).

Polischefen i Sane Suk, överste Pattana Robroo, sa till lokala reportrar: "Normalt patrullerar vi alltid nära strandområdet på natten. Men vi såg inte dessa misstänkta poppa hjul på stranden förrän videor blev virala på sociala medier."

"Vi kontrollerar CCTV-bilder i närheten för att leta efter föraren för ytterligare rättsliga åtgärder," avslutade Pattana.

Vid presstid hade videorna samlat på sig tusentals visningar på thailändska sociala medier.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2022!

 

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.