UPPDATERING: Motorcykelförare som blev viralt på sociala medier och poppade wheelies på Bang Saen Beach greps, föraren var bara 13 år gammal

Bang Saen –

En motorcykelförare som tillsammans med sin passagerare blev viral på TikTok och sociala medier för att ha poppat hjul på Bang Saen Beach har fångats.

Först vår tidigare historia:

Polisen letar efter en oidentifierad motorcykelförare som tillsammans med sin passagerare poppade hjul på Bang Saen Beach, som spelades in på video och gick viralt på sociala medier tidigare i veckan.

Polisen söker efter en motorcykelförare som spred sig viralt på sociala medier för att ha poppat hjul på Bang Saen Beach

Nu för en uppdatering:

Saen Suk-polisen rapporterade idag (10 marsth), att de har fångat motorcykelföraren och hans passagerare som sågs på videon, som sågs tiotusentals gånger på sociala medier när föraren tävlade runt Bangsaen-stranden och utförde stunts.

Både tonårsföraren och hans passagerare var i åldern 13-14 år, därför kan deras namn och bilder inte avslöjas för allmänheten, uppgav Saensuk-polisen. De två tonåringarna sa till polisen att de bara ville sätta upp en show som poppade hjul för människor på stranden.

Men föräldrarna till både motorcykelföraren och hans passagerare kallades till polisstationen i Saen Suk. Enligt poliser som är involverade i utredningen kommer föräldrarna att ställas inför anklagelser för vårdslöshet, inklusive att ge minderåriga tillgång till att köra motorcykel.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

 

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.