Den avlidna thailändska skådespelerskan Dtangmos mamma skjuter upp kremeringsceremonin utan ytterligare meddelande för omprövning av kroppen

Bangkok -

Mamman till en avliden thailändsk skådespelerska, Panida Sirayutthayothin, meddelade igår, den 12 mars, sin dotters, Nida "DTangmo" Patcharaveerapong, uppskjutande av kremering för vidare utredning och omprövning.

Advokaten Kritsana Sriboonpimsuay sa på moderns vägnar att kremeringsceremonin, som tidigare var planerad till måndagen den 14:e, skulle försenas utan ytterligare meddelande eftersom hon begärde att få överföra kroppen av sin dotter till Central Institute of Forensic Science för ny undersökning.

Den 1 mars visade den rättsmedicinska undersökningen att Dtangmos dödsorsak var drunkning. Ett djupt sår på hennes vänstra ben hittades möjligen orsakat av en båtpropeller. Resultatet kunde dock inte indikera om hon av misstag föll från fartyget eller knuffades.

”Nidas kropp skulle frysas in på polisens regionkontor 1 innan den överfördes till Centralinstitutet för kriminalteknik. Beslutet togs eftersom familjen har väckt många farhågor och tvivel, särskilt om sår som hittats på kroppen och dödsorsaken, säger advokaten till pressen.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Behöver du en Covid-19-försäkring för din nästa resa till Thailand? Klicka här.

Följ oss på Facebook

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Prenumerera
Nej Meechukhun
National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.