Oidentifierad man hittades död liggande på en avlägsen landsväg i Chonburi

FOTO: Wisarn Sangjaroen / Toppnyheter

Chonburi –

En oidentifierad man hittades död med bruten skalle, ben och armar på en avlägsen landsväg i Phanat Nikhom-distriktet.

Panat Nikhom-polisen underrättades om kroppen under den gångna helgen nära en väg i Ta Kham-distriktet.

Polis och räddningspersonal anlände till platsen för att hitta kroppen av mannen som såg ut att vara runt 60 år gammal. Hans skalle, armar och ben var brutna. Inga identifikationshandlingar hittades hos honom. Hans kropp fördes till ett lokalt sjukhus. Det var oklart exakt hur länge han hade varit avliden eftersom hans kropp höll på att förfalla medan han låg i hettan på middagen under den heta solen. Dessutom restes inte just denna väg regelbundet.

Lokala invånare i närheten berättade för polisen att de aldrig hade sett mannen i området tidigare. Mannen kan komma från ett annat distrikt eller en annan provins, förmodade de. De hade dock ingen förklaring till varför mannen skulle gå utan fordon i ett mycket avlägset, landsbygdsområde utan några större företag.

I detta skede tror Panat Nikhom-polisen att mannen kan ha blivit påkörd av ett fordon vars förare sedan rusade iväg. De fortsätter dock sin utredning för att identifiera mannen och hans dödsorsak. Om en annan förare var inblandad sa polisen att de också skulle inleda en utredning om deras identitet.

Tyvärr, på grund av områdets avlägset läge, är CCTV inte ett alternativ.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

 

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.