British Council och BFI Flare bjuder in filmälskare att delta i kortfilmsfestivalen "FiveFilmsForFreedom" för att stödja HBTQ+-gemenskapen

Bangkok, 16 mars 2022 – British Council i Thailand, med BFI Flare och den brittiska ambassaden Bangkok, organiserar ‘FiveFilms For Freedom 2022’ kortfilmsfestival online som visar fem utvalda filmer från fem länder över hela världen.

 Festivalen syftar till att påminna publiken om att "Kärlek är en mänsklig rättighet". Special för i år är Five Films For Freedom också en del av den brittiska regeringens "Safe To Be Me" globala kampanj och Storbritanniens första globala HBT-konferens för att ta itu med ojämlikhet runt om i världen. För filmfans, ta dina popcorn och gå med i onlinefesten gratis, i 12 dagar i sträck, från och med idag – 27 mars 2022 kl. British Councils Art YouTube-kanal. För mer information, besök  www.britishcouncil.or.th eller följ vår Facebook-fansida ‘British Council Thailand’.

# # #

Om British Council

British Council är Storbritanniens internationella organisation för kulturella relationer och utbildningsmöjligheter. Vi bygger kontakter, förståelse och förtroende mellan människor i Storbritannien och andra länder genom konst och kultur, utbildning och det engelska språket. Förra året nådde vi över 80 miljoner människor direkt och 791 miljoner människor totalt, inklusive online och genom sändningar och publikationer. Vi grundades 1934 och är en brittisk välgörenhetsorganisation som styrs av Royal Charter och ett brittiskt offentligt organ. Vi får ett 15-procentigt anslag för kärnfinansiering från den brittiska regeringen.

Det föregående är ett pressmeddelande publicerat med fullständigt tillstånd och auktorisation av organisationen/organisationerna som anges i PR-materialet och TPN-media. Uttalandena, tankarna och åsikterna från organisationen som är inblandade i pressmeddelandet är helt deras egna och representerar inte nödvändigtvis de från TPN media och dess personal.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/