Pattayas borgmästare för att påskynda restaureringen av Tawaen Pier-bron på Koh Larn

FOTO: STV

Koh Larn, Pattaya-

 Mr Sonthaya Khunpluem, Pattayas borgmästare, gav en uppdatering om restaureringsprojektet av Tawaen Pier-bron på Koh Larn, Pattaya, och uppgav att bron har varit i drift för att ta emot besökare som vill komma till Koh Larn i nästan 25 år och det är dags för det att återställas och repareras.

Därför är bron nu i ett förfallet skick och behöver en optimal restaurering med hänsyn till brons huvudkonstruktion vilket påverkar dess stabilitet, brogolv, tak, räcken och kajstruktur så att bron ska fungera fullt ut. och säkra återigen för att underlätta för medborgare och turister som vill åka till Koh Larn i linje med projektet "Eastern Economic Corridor" eller EEC.

FOTO: STV

Från och med nu förväntas restaureringen av Tawaen Pier-bron vara helt slutförd under nästa år (2023). Ett specifikt datum för "infattat i sten" angavs dock inte.

När det gäller Tawaen-piren anses den vara en av de viktigaste hamnarna för att ta emot turister som reser till Koh Larn. Med möjligheten att passa upp till 10,000 60 personer under vardagar, helger och högsäsong, kommer nästan 40 procent av besökarna som går ombord på turbåtar och speedbåtar till Koh Larn att stanna vid Tawaen Pier och ytterligare XNUMX procent vid Na Ban Pier. Men från Koh Larn har de två bryggorna olika servicetider för att underlätta för medborgare och besökare att komma in och ut. Även tjänsterna för passagerarbåtar, turbåtar, motorbåtar och användningen av bryggorna kommer att bero på vinden och havsströmmen.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

 

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.