54-årig man slogs medvetslös efter att han krockade med sin lastbil i en elstolpe i Chonburi

FOTO: Nontaphan Chonburi / Thai News Online

Chonburi –

  En 54-årig förare hittades medvetslös efter att han krockat med sin släpbil i en elstolpe i Phanat Nikhom-distriktet.

Räddningspersonal underrättades om olyckan på Panat Nikhom – Chachoengsao Road i Na Phra Tat-distriktet tidigare i veckan.

De kom till platsen för att konstatera att trailern hade störtat in i en elstolpe på sidan av vägen.

Föraren, Sutat Jaiwai, 54, hittades medvetslös inne i hytten. Det tog mer än en halvtimme för räddningspersonal att dra ut honom innan han fördes till ett lokalt sjukhus. En högspänningsstolpe bröts av kraschen.

Lokala invånare som hade trängts runt området för att titta på räddningen av Sutat berättade för TPN-reportrar att det inträffade många olyckor på denna väg, särskilt under regnstormar.

Phanat Nikhom-polisen uppgav att de skulle granska CCTV och fastställa vad som ledde till kraschen, och noterade att det kunde ha varit från ett akut medicinskt tillstånd baserat på Sutats tillstånd.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.