Förare allvarligt skadad, husdjurskatt dör efter att pickupen kraschade in i ett träd i Chonburi

FOTO: Wisarn Sangjaroen / Toppnyheter

Chonburi –

En 26-årig förare har ådragit sig allvarliga skador medan en husdjurskatt dog efter att en lastbilschaufför kraschade in i ett träd i Bor Thong-distriktet.

Räddningspersonal underrättades om olyckan på Nong Samet Road i Tat Thong-distriktet tidigare i veckan. De anlände till platsen för att hitta föraren Chawananon Rattapan, 26, fast i den vältade pickupen. Det tog ungefär en halvtimme att befria honom från det hårt skadade fordonet. Han hade brutit båda benen och fördes till ett lokalt sjukhus.

Inne i pickupen hittade första insatsteam en död katt, enligt uppgift Rattapans husdjur som hade åkt med honom.

I detta skede tror polisen att Rattapan körde i hög hastighet innan han tappade kontrollen i en kurva och kraschade in i trädet.

FOTO: Wisarn Sangjaroen / Toppnyheter

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.