Säkerhetskamera fångar Chonburi pickup-förare som tar upp två körfält innan han krockar och skadade tonårsmotorcyklisten allvarligt

FOTO : Wisarn Sangjaroen / Toppnyheter

  Chonburi

  Filmer från en säkerhetskamera visade en bronsgrå pickup som till synes körde i båda gatorna innan den kolliderade med en motorcyklist som körde i hans fil i går, den 18 mars 2022.

Därefter underrättades räddningspersonal från Thammaramee Maneerat Foundation om en bilolycka i Nong Ri-distriktet, Mueang-distriktet, Chonburi innan de rusade till platsen. Där hittades en 17-årig motorcyklist, vars namn undanhölls på grund av sin ålder, liggande på marken, allvarligt skadad och senare inlagd på ett närliggande sjukhus av räddningsteamet.

I närheten var den skadades motorcykel, en röd och svart Honda Wave, i ett demolerat skick, och bredvid den stod en bronsgrå Toyota-lastbil med frontalkrockskada.

Enligt Putsadee Kruesang, hävdade en 49-årig pickup-förare, som var omedveten om bilderna tills det blev viralt på sociala medier, att han bara skulle hämta sin dotter innan tonårsmotorcyklisten plötsligt kraschade in i hans bil. Filmen verkade dock visa en annan historia enligt ovan.

Chonburi-polisen fortsatte att begära bilder från olyckan och förhörde de skadade för vidare utredning och rättsliga anklagelser.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.