Pattayas borgmästare delar ut 100,000 XNUMX baht av sina personliga medel för att reparera lekplatsen för barn på Koh Larn

Koh Larn, Pattaya-

Pattayas borgmästare donerade 100,000 XNUMX baht av sina egna pengar för att reparera en lekplats för barn på Koh Larn den här veckan.

Måndagen den 21 mars deltog Pattayas borgmästare Mr. Sontaya Khunpluem tillsammans med många relevanta tjänstemän vid leveransceremonin för att presentera den reparerade och renoverade lekplatsen för Koh Larns invånare.

Tidigare var lekplatsen, enligt lokala medier, 8×10 meter stor och var i ett fallfärdigt skick innan herr Sontaya bestämde sig för att dela ut sina personliga medel för att återställa den eftersom den "normala" processen med begäran om utbetalning skulle ta tid.

Sontaya uppgav att lekplatsen betraktades som en "gåva" från honom till barn på ön som ofta saknar mängden underhållning och resurser som de på fastlandet Pattaya gör. Sontayas mandatperiod som borgmästare slutar officiellt i maj och han har inte officiellt meddelat om han kommer att kandidera igen, även om det verkar troligt att hans politiska parti kommer att nominera en annan kandidat eftersom Sontaya kan ha ögonen på nationell politik än en gång mot lokal.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.