Den thailändska skådespelaren Papangkorn "Beam" Lerkchaleampote dör i sömnen vid 25-årsåldern, medicinskt team säger preliminärt att orsaken var hjärtsvikt

Bangkok -

Den thailändska skådespelaren Papangkorn "Beam" Lerkchaleampote dog i sömnen i en bostadsrättsbyggnad i Bangkok onsdagen den 23 mars. Hans byrå rapporterade att dödsorsaken var hjärtsvikt som bekräftats av det medicinska teamet.

Enligt lokala medier kom hans mamma för att väcka honom i hans sovrum men det kom inget svar. Hon kollade sedan på honom i rummet och blev chockad när hon upptäckte att han inte andades.

Han fördes omedelbart till sjukhus men hade inte lyckats återuppliva.

Från och med idag avslöjade Beams byrå att det medicinska teamet som kom till platsen preliminärt hade avslöjat att dödsorsaken var hjärtsvikt.

”Beams mamma ifrågasatte inte dödsorsaken. En obduktion pågick dock och resultaten skulle komma inom cirka 3 veckor”, rapporterade byrån.

เศร้า "บีม ปภังกร" นัก แสดง จาก ซีรีส์ ดัง "เคว้ง" เสีย ชีวิต แล้ว

Beam var en thailändsk skådespelare för flera lokala TV-serier och filmer, inklusive Nong Mai Rai Borisut, Sleepless Society: Bedtime Wishes, Mister Merman, Project S The Series och Bang Rachan, Blue Wave. Han var mest känd för sin ledande roll i Thailands första Netflix-serie "The Stranded" och sin roll som Coach "Ek" i Netflix Thai Cave Rescue Limited Series.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Behöver du en Covid-19-försäkring för din nästa resa till Thailand? Klicka här.

Följ oss på Facebook

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Prenumerera
Nej Meechukhun
National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.