Inrikes tvist mellan gifta Chonburi-paret slutar med att man knivhuggs och skadas svårt

Chonburi –

En berusad make har ådragit sig allvarliga skador efter att han enligt uppgift knivhöggs av sin lika berusade fru efter att ha bråkat i ett hus i Bor Thong-distriktet igår eftermiddag, den 25 mars 2022.

Bor Thong-polisen underrättades om händelsen i ett hus i Bor Thong-distriktet. Polis och räddningstjänst anlände till platsen för att hitta den skadade mannen, herr Watcharaphon Rayapsri, 49. Han hade fått allvarliga skador från sticksår ​​på vänster sida av bröstet och blödde kraftigt. Han fördes till ett lokalt sjukhus för akut medicinsk hjälp.

Ett vittne, Prasit Suipaphon, 55, som sa att han var en vän till den skadade mannen, berättade för TPN media, "Jag drack alkohol med Mr Watcharaphona och hans fru Mrs Buakaew Inhom, 59. Mr Watcharaphon och hans fru bråkade men jag vet inte vad det handlade om. Hans fru använde en kökskniv för att sticka sin man innan hon sprang iväg. Watcharaphona attackerade henne inte eller provocerade fram den fysiska attacken.”

Polisen jagar efter Mrs Buakaew för att ställas inför rättsliga åtgärder som förblev försvunnen efter händelsen. Vid det här laget uppgav Bor Thong-polisen till TPN att de tror att preliminära bevis visar att Prasits uttalande var korrekt.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.