Släpp loss din inre cowboy på Cowboy Resort i Pattaya, Thailand

Pattaya, Thailand-

  För inte så länge sedan blev TPN media inbjuden att besöka den helt nya Cowboy Resort, som ligger strax utanför Pattaya, och hade en härlig tid.

Först och främst, om du föredrar en videokitt på resorten, kan du se en livevideo som vi tog dagen för vårt besök på engelska:

https://web.facebook.com/Thepattayanews/videos/659111995088174

Cowboy Resort har bara varit öppet i cirka fyra 1/2 månader och ägaren är glada över att presentera en Country-Western-inspirerad resort mitt i hjärtat av Chonburi och Nongprue. Anläggningen ligger inte långt från Phoenix Gold Golf and Country Club som många av våra engelska läsare förmodligen känner till. Du kan se en direktkarta här, och det är lätt att nå från motorväg nummer 7 som ligger vid Ocean Marina Yacht Club på Sukhumvit i Pattaya.

Resorten är mycket mer än "bara en utväg", med bekväma, rena rum i en mängd olika typer och stilar, en rymlig pool, ridning, cykling, Cowboy Café och restaurang med en komplett meny med både läckra europeiska och Thaimat, en komplett bar, livemusik och Cowboyshower/eldshower/stuntshower varje helg och mycket mer! Anläggningen samarbetar också med ett lokalt fiskekaféföretag och tillhandahåller skyttlar till deras fiskecafé för en avkopplande fiskeupplevelse centrerad kring bläckfisk/bläckfisk dagligen. De kan också erbjuda yachtturer till populära platser runt Pattaya som Koh Larn.

Cowboy Resort ligger i en vacker, lugn, naturlig miljö utanför huvudstaden och är perfekt för människor som vill "fly" den ofta frenetiska och snabba miljön i centrala Pattaya eller Bangkok, noterar vi. På helger på natten (fredagar och lördagar) är det en perfekt plats att njuta av några drinkar i en naturlig miljö med underhållande livemusik och spännande shower som involverar eld, dolkar, lasso, vapenspinning, stunts och mer country-western-orienterade shower .

Pattaya News teammedlemmar Adam Judd och Punnipa Flowers njuter av ett besök på Cowboy Resort

 

Innan vi visar dig några underbara bilder, här är hur du kan boka ditt eget rum på resorten eller, om du vill, helt enkelt besöka deras Cowboy Cafe and Restaurant, speciellt på en fredag ​​eller lördag kväll när de har livemusik, fantastiska drinkar, och spännande Cowboyshower. (Ingen rumsbokning krävs för att äta, dricka eller besöka kaféet)

Besök dem på Facebook: https://web.facebook.com/cowboy.resort.pattaya/

Ring dem på 0949857779 eller 061-3948399

Besök dem på LINE @ Cowboyresort

Här är några fler bilder och en snabb TikTok-video som vårt team tog från vårt besök, många fler finns på vår Facebooksida här på ett fotogalleri. Som en notering, det finns många rumsstilar tillgängliga för en mängd olika budgetar, inte bara de typer som visas nedan, kontakta resorten för mer information.

@thepattayanewsenglish

#pattayanyheter #Thailand #ข่าวtiktoknews #pattaya #ข่าวtiktok #tiktoknyheter #pattayanyheterna #tiktokthailand #ข่าว #ข่าววันนี้

♬ Cowboy – Kid Rock

Den här artikeln publicerades ursprungligen i december 2021 och har uppdaterats. Sponsrat inlägg.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/