Utom kontroll missar pickupen knappt en rad matförsäljare, kraschar in i bygggrop i Chonburi, säljare säger att religiösa amuletter räddade dem

Phanat Nikhom, Chonburi-

  Övervakningsfilmer verkar visa en modifierad lastbil som kör i full fart innan den kraschade in i en elstolpe och ramlade ner i en grop i Phanat Nikhom i går eftermiddag.

Igår, den 29 mars, underrättades överstelöjtnant Samart Boonrit, en inspektör från Phanat Nikhoms polisstation, om en bilolycka vid Sai Phanat Nikhom – Nong Samet Road nära Wat Nong Sai-templet i Mon Nang sub-distriktet, Phanat Nikhom District, Chonburi runt mitten av eftermiddagen. Lastbilen rapporterades ha kraschat in i en elstolpe och gatubarriärer innan den ramlade ner i en grop som grävdes i förtid för VVS-rör.

Vid polisens ankomst lades den skadade föraren, vars namn senare avslöjades som Kamphon Thammachat, 43, in på ett närliggande sjukhus med många repor. Hans bil hittades i en tre meter djup grop, halvt nedsänkt i vattnet och totalförstördes. Denna olycka orsakade panik bland en lång rad gatuförsäljare som befann sig bara 3 meter från gropen. En av försäljarna trodde att det var kraften i hennes buddhistiska amulett som räddade hennes liv, annars skulle hennes butik och andra ha blivit påkörda av chauffören.

Enligt ett annat ögonvittne som råkade tömma vatten ur gropen, Kiattipoom Nakkila, 60, sa han att pickupen hade kraschat in i elstolpen, brutit ner den och fallit med huvudet först i gropen.  

Inledningsvis spelade poliserna in bilder på den trasiga elstolpen och gatubarriärerna eftersom dessa var allmän egendom. Ett förhör (med Kamphon) kommer snart att genomföras för att ta reda på orsaken till denna olycka när han väl återhämtat sig från sina sår.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2022!

Behöver du Covid-19/reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Följ oss på FacebookTwitterGoogle NyheterInstagramTikTokyoutubePinterestBlädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.