Phuket immigration hjälpte 1,800 XNUMX ukrainska och ryska turister förra månaden med reseproblem

Phuket - 

Talesmän för immigrationstjänstemän i Phuket avslöjade att över 1,800 XNUMX ukrainska och ryska turister kom för att få hjälp under mars månad, de flesta med reserelaterade problem på grund av det pågående kriget mellan Ryssland och Ukraina.

I går avslöjade Phukets immigrationsinspektör Anirut Pattarawiwat att 1,830 1 personer inklusive ukrainare och ryssar i Phuket som drabbats av konflikten kom för att få hjälp med visumförlängningar från 27 mars till XNUMX mars.

Dessutom sa tjänstemännen att de hade samarbetat med den ryska ambassaden och erbjudit tillhandahållande av specialprisboende och assistans för dem som inte kunde fortsätta med finansiella transaktioner på grund av sanktioner. Informationen den 27 mars avslöjade att 9,725 8,545 turister (1,184 XNUMX ryssar och XNUMX XNUMX ukrainare) krävde att få stanna i Phuket, och fler kommer fortfarande.

TPN noterar dock, totalt sett har framför allt ryska turister släppt till Phuket på grund av det pågående kriget, som kan ses här.

Dessutom har turister från Ukraina och Ryssland varit fast i hela Thailand sedan kriget bröt ut. Du kan läsa mer om det genom att klicka här.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.