Träd faller på 51-årig man i går i Ban Bueng, Chonburi efter en plötslig storm

Ban Bueng-distriktet, Chonburi –

Ett träd föll på en 51-årig man i går i Ban Bueng-distriktet, Chonburi efter en plötslig storm träff.
Olyckan inträffade igår, den 31 mars, runt 06.30. Viceinspektör Wirat Trakulthai underrättades om att en bybor allvarligt skadats av att ha fastnat under ett fallit träd i Nong Chak-distriktet, Ban Bueng-distriktet, Chonburi.


När Songsak Sae-Tiao, ett 51-årigt offer, anlände till olyckan, hade han ådragit sig flera benfrakturer inklusive sitt vänstra ben och högra tinning och var i ett dåsig tillstånd. Sedan lades han in på sjukhuset på Ban Bueng sjukhus. På olycksplatsen fanns det också många nedfallna träd som blockerade vägbanan som senare flyttades av Nong Chak offentliga arbetare.

Siriwan Chantip, ett ögonvittne, sa att det var en kraftig storm vid den tiden, och vinden var så stark att den blåste ner många träd vid sidan av vägen, och tyvärr föll ett träd på offret och slog ut honom.
Inte långt borta vid 349 Road, Nong Chak – Phanat Nikhom, nära Nong Khhen-marknaden, har 13 elstolpar enligt uppgift också blåst ner av stormen.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.