Berusad man orsakar allmän oordning, gripen efter att ha lett polisen på två kilometers fotjakt i Chonburi

Chonburi –

Polisen jagade efter en berusad man över två kilometer innan han slutligen fångades och arresterades i Panat Nikhom-distriktet tidigt i morse den 7 april

Panat Nikhom-polisen underrättades om en olyckshändelse i ett hus på Panat Nikhom – Koh Poe Road i Na Ruek-distriktet runt 1:00 idag.

Brottsbekämpning anlände till platsen för att hitta mannen som misstänks för en allmän oordning som senare identifierades som Pongsakorn Saminyae, 35, i sitt hus i ett upprört tillstånd. När Pongsakorn såg poliser med specialutrustning sprang han bort från huset och korsade vägen in i en närliggande skog och vägrade polisens order att stanna.

Polis och räddningsarbetare tog plats i en fotjakt efter Pongsakorn innan de fångade honom två kilometer från hans hus. Han fördes till Panat Nikhoms polisstation. Polisen genomförde drogtester på Pongsakorn och de hittade enligt uppgift metamfetamin i hans urintest.

Pongsakorns mamma, Mrs. Sompean Saminyae, 57, berättade för TPN:s reportrar: "Min son hotade att attackera sin fru. Han hade tidigare slagit sin bror. Han förstörde dörren till vårt hus. Jag bad honom att sluta men han lyssnade inte på mig innan jag ringde polisen.”

Pongsakorn står inför flera anklagelser, allt från misshandel till droganvändning till att vägra lagliga order från en medlem av polisen.

Samtidigt greps en ung man som viftade med en kniv på parkeringsplatsen till en lokal galleria på Second Road av ett team från Pattaya-polisen i går eftermiddag (6 april).

https://thepattayanews.com/2022/04/06/young-man-with-knife-reportedly-scaring-tourists-arrested-on-second-road-in-pattaya/

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.