En fotorundtur på Cross Pattaya Pratumnak Hotel...en perfekt tillflyktsort

Pratumnak, Pattaya-

Följande är bilder från vårt senaste besök på det utmärkta Cross Pattaya Pratumnak Hotel, en smak av lyx och en perfekt tillflyktsort i Pattaya.

Vi hade nöjet att gå på en fredagskväll nyligen och ville lägga upp detta på en fredagsmorgon så att andra kan se kvalitetsmusiken, atmosfären, maten och hotellet som Cross Pattaya erbjuder. Yves Baron, som är utmärkt, uppträder varje fredagskväll i april. (Se detaljer nedan)

Vi besöker många hotell och vi måste säga att Cross Pattaya Pratumnak levererade på alla nivåer från kundservice och gästfrihet. Detta börjar vid säkerhetsvakter vid de främre grindarna och utökas till alla anställda.

Hotellet har ett fantastiskt läge precis nära stränder, restauranger och bastur men har nästan allt man kan önska på plats också. Istället för att ge dig mer att läsa, låt oss titta på bilderna. Om du är intresserad av att besöka, kolla deras Facebook nedan.

https://www.facebook.com/cross.pattayapratamnak/

Förra inlägget är en annons.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/