Thai Meteorological Department varnar för åskskurar, byiga vindar och eventuellt hagel i de flesta delar av Thailand den 16-18 april

Nationella -

Idag, den 15 april, varnade den thailändska meteorologiska avdelningen för åskskurar med byiga vindar och eventuellt hagel i de flesta delar av Thailand inklusive Bangkok den 16-18 april.

A kall luftmassa har sträckt sig till södra Kina och Sydkinesiska havet och förväntas nå nordöstra Thailand i morgon (16 april), vilket kräver åskskurar med hårda vindar, blixtar och hagel i flera delar av Thailand.

Den nordöstra regionen kommer att drabbas först, följt av den norra, den centrala, den östra, inklusive Bangkok och dess närområden, och den övre södern. Därför rekommenderas medborgare att hålla sig inomhus och undvika att stå under ett träd, osäkrad byggnader eller skyltar. Bilister varnas för hala vägar och dålig sikt på grund av åskskurar. Och bönder bör förbereda sig på skördeskador.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.