Läsare Talkback Thailand Resultat: Vilken är din favorit turistattraktion i Thailand?

Följande är vår exklusiva veckofunktion där vi ställer en aktuell nyhetsfråga till våra läsare och sedan ger dig en vecka på dig att svara på den på våra olika kanaler, och sammanställer en mängd olika svar och åsikter att presentera för dig, våra uppskattade läsare. Här är resultaten från vår senaste fråga...

Förra veckan frågade vi dig följande:

Vilken är din favorit turistattraktion i Thailand?

Lite sammanhang kring denna fråga:

  Vi ställer ofta "seriösa" frågor, men den här veckan vill vi att våra läsare ska berätta för oss sina favoritställen att besöka eller gå och komma ihåg att folk kommer på semester för första eller andra gången. Vi vet att många kanske namnger barer eller liknande platser, men vi skulle verkligen vilja att våra läsare tänker "utanför boxen" och besöksmål för alla turister.

Här är vad ni, våra läsare, hade att säga när våra redaktörer valde ut några av de mest olika svaren för att lyfta fram olika synpunkter. Uppenbarligen, wJag kan inte publicera allas åsikter här så välj en mängd olika åsikter. Som alltid är åsikterna och uttalandena nedan läsarens egna och kanske inte återspeglar TPN-medias. Det har gjorts mindre ändringar endast för stavning och grammatik:

-=-=-=-=-==-==-=-

Dennis – En av mina favorit saker att göra är att ta min fru, barn och familj till Beach Road i Pattaya och titta på den hjärtformade ljusdisplayen. vi kan titta i timmar och vi går igenom dem många gånger (en gång gick jag till och med baklänges igenom dem). Vi älskar att ta selfies och jag har hundratals som jag gärna skickar till vem som helst. En gång somnade vi alla och när vi vaknade kunde vi inte hitta min svärmor. Vi hittade henne senare dansa på en klubb på LKMetro. Hon gav stora tips.
En annan sak jag tycker om att göra är att försöka förklara för thailändare vad sarkasm är. Detta kan pågå i timmar

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Howard M – Någon av de fantastiska golfbanorna vi har nära stan

-=-=-=-===-=-=-=-=-

James – Ljusfestivalen i Ubon Ratachani

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Hugh C – Koh Samet

-=-=-=-=-=-=-=-=-

Brian B –

Wat's med extravaganta statyer och byggnadsstrukturer, Sanctuary of Truth som ett exempel.
Det tar timmar att gå och titta på konstverken.
-=-=-=-=-=-=-=-==
Mikey I – Nong Nooch Gardens, det är väldigt roligt.
-=-=-=-=-=-=–=
Paulina – Ramayana vattenpark, är perfekt för en dag ute, barnen ÄLSKAR det!
-=-=-=-=-=-=-=
Darren R – Koh Chang
–=-=-=-=-=-=–
Harris I – The hell wat in Bangsaen, full av statyer som dödar varandra
-=-=-=-=-=-=-=-=-
SD – Innan Covid tyckte jag att Kaan-showen var fantastisk i Pattaya. Jag saknar det.
-=-=-=-=-=-=-=-=-=
Carl R – Jag hatar att säga det men jag lämnar aldrig barerna tillräckligt länge för att se turistplatser. Jag har aldrig ens sett Koh Larn eller galleriorna.

-=-=-=-=-=-=–=-=

Fick du inte chansen att höra av dig? Berätta för oss på våra sociala mediekanaler, i kommentarerna nedan, eller om du föredrar att din kommentar ska vara privat, maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com. Ha en bra vecka så ses vi snart!

 

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/