Justin Bieber kommer att vara värd för sin "Justice World Tour" i Bangkok den 6 november

Nationellt —

Den kanadensiska popstjärnan Justin Beiber lade precis till Bangkok till sin justice World Tour, som kommer att äga rum i år den 6 november på Rajamangala National Stadium. Biljetterna kommer att finnas tillgängliga den 29 april på Thaiticketmajor.

Han kommer att kickstarta sin turné i Asien den 22 oktober i Kuala Lumpur, följt av Singapore, Jakarta, Bangkok, Nagoya, Osaka och Tokyo, och han kommer att spendera cirka 100 dagar på att täcka fem andra kontinenter. Faktum är att detta är hans andra världsturné, efter den första, "Purpose World Tour", som drog över 2.7 miljoner människor 2016-2017.

Namnet "Justice World Tour" är inspirerat av hans senaste hitalbum "Justice" som släpptes i april förra året, debuterade som det toppströmmade albumet i 117 länder och uppnådde ett streamingrekord på över 9 miljarder gånger över hela världen. Några av de mest populära låtarna du kanske har hört talas om är Anyone, Lonely, Holy, Peaches och Stay, som han framförde med The Kid LAROI.

För den som vill få ett VIP-paket och specialpriser kan du kolla denna länk för ytterligare uppdateringar www.justinbiebermusic.com.

Utställningsdatum: söndagen den 6 november 2022

Biljettpris: 2,500/ 3,500 4,500 / 5,000 5,500 / 6,500 7,500 / XNUMX XNUMX / XNUMX XNUMX / XNUMX XNUMX baht, med start kl 10.00 fredagen den 29 april den www.livenation.co.th or www.thaiticketmajor.com (0 22623838)

Plats: Rajamangala National Stadium

På evenemangsdagen däremot, vissa covid-19 regler kommer att tillämpas.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/