Thailändska turister flockas till Koh Larn under vardagar, till synes innan skolan öppnar den 17 maj

Pattaya —

  Stora skaror av thailändska turister har setts på semester på Koh Larn nyligen under vardagarna medan Koh Larns tjänstemän spekulerade i att de skulle vilja koppla av som familj innan den nya skolterminen börjar i maj.  

TPN-reportrar besökte Bali Hai Pier idag, den 28 april, för att se en växande skara turister (främst thailändare) som kom för att gå ombord på en färja till Koh Larn. Även om det fortfarande var en vardag var piren relativt belamrad med människor, så många officerare var i tjänst för att upprätthålla ordningen och säkerställa passagerarnas efterlevnad av Covid-19-reglerna såsom maskmandat, tvätta händer, social distansering och temperaturkontroller .

Enligt tjänstemän räknade de med att många människor ville tillbringa lite semester på Koh Larn innan skolorna öppnade den 17 maj. De insisterade på att färjebiljetter fortfarande bara kostar 30 baht per resa.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.