Thanathorn och hans Pattayas borgmästarkandidat Bob från Progressive Movement marscherar för "Pride Pattaya", jämställdhet och HBTQ-rättigheter

Pattaya —

Mr Thanathorn Juangroongruangkit, ordföranden för Progressive Movement Association, och hans Pattayas borgmästarkandidat Mr. Kittisak "Bob" Ninwattanatochai presenterade sin kampanj "Pride Pattaya", med fokus på LGTBQ-rättigheter, medan de marscherade längs Pattayas strand.

Igår, den 29 april, runt 4:30 deltog TPN-reportrar i en kampanjmarsch längs Pattaya Beach ledd av Mr. Thanathorn från Progressive Movement Association och hans Pattayas borgmästarkandidat Bob. Marschens mål, enligt Mr. Thanathorn, var att fira mångfalden för alla Pattaya-invånare under konceptet "Pride Pattaya" - en del av Progressive Movement Associations huvudkampanj "Jämlikhet för Hela Pattaya... 

TPN-reportrar rapporterade att många människor inklusive hbtq-personer, några som sades vara sexarbetare, bänkförsäljare och bararbetare var intresserade av att gå med i marschen och välkomnade kandidaten. Marschen slutade vid Walking Streets ingång, en total sträcka på 2.7 kilometer. 

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.