Fototur: Slappna av under bar himmel på The Oxygen Beachfront Oasis i Pattaya

FOTO: Oxygen Pattaya

Bang Lamung —

Pattaya News-teamet vill att du ska ta en titt runt en av de coolaste pubarna och barerna i Pattaya, "The Oxygen Beachfront Oasis". En plats med en strand där du kan koppla av under bar himmel och få den fantastiska, suveräna känslan av att vara på en privat ö.

Oxygen Beachfront Oasis öppnar varje dag!

Öppettider: Måndag-söndag: 10:00-10:00

Plats: https://goo.gl/maps/kcaojQgcFYHnP6uF6.

Bokning: LINE: @theoxygenpattaya, tel: 0631749399

Njut av några av bilderna nedan.

FOTO: Oxygen Pattaya
FOTO: Oxygen Pattaya
FOTO: Oxygen Pattaya 
FOTO: Oxygen Pattaya
FOTO: Oxygen Pattaya
FOTO: Oxygen Pattaya
FOTO: Oxygen Pattaya

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Det föregående är ett pressmeddelande publicerat med fullständigt tillstånd och auktorisation av organisationen/organisationerna som anges i PR-materialet och TPN-media. Uttalandena, tankarna och åsikterna från organisationen som är inblandade i pressmeddelandet är helt deras egna och representerar inte nödvändigtvis de från TPN media och dess personal.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.