Loftbit Park – bästa kaféet för djurälskare i Pattaya-området!

Bang Lamung —

Idag besökte vi nyligen Loftbit Park – ett av våra favoritkaféer i Bang Lamung – och vi var verkligen ivriga att berätta att det aldrig har gjort oss besvikna!

Loftbit Park är ett kafé i Bang Lamung. Den har flera separata zoner som är lämpliga för många roliga aktiviteter. Först, naturligtvis, den luftkonditionerade zonen för att ha lite kaffe eller någon annan dryck som du gillar. För det andra har de bokstavligen en hel minizoo där de har kaniner, papegojor, ankor och koi-fiskar som simmar runt i en liten kanal. Ja, ägaren låter dig mata och leka med dem alla som du vill!

Och sist men inte minst, Loftbit Park har också en hel lekplats för att hålla dina barn sysselsatta medan du lugnt njuter av din mat.

Följande bilder finns vägbeskrivningar, kontaktinformation och mer!

På tal om mat, Loftbit Park erbjuder dig några extraordinära menyer som du kanske inte kan hitta på ett vanligt kafé som en riktigt stor fläskknoge, Tom Yum Pla Kang, wokade skaldjur med currypulver, skaldjurssallad med wasabi och en mycket mer. 

Låt oss se bilderna för att få upp din aptit!

Loftbit Parks Facebook-sida: https://www.facebook.com/loftbitpark/

Plats: https://maps.app.goo.gl/LXAu647wXKDv77EK7 

Öppettider: 11.00 – 8.00 

Ring: 083-879-0411

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.