Visa bevis på din vistelse i Pattaya och få en gratis kontantkupong på 100 baht på Central Pattaya köpcentrum nu!

Pattaya —

Visa bevis på din vistelse i Pattaya som en e-bokningsreferens, nyckelkort, etc för alla hotell, och få din gratis 100 baht kontantkupong på Central Pattaya köpcentrum nu!

Du kan byta ut denna kupong mot mat eller dryck på Starbucks, KOI Thé, Swensens och O-li-no. 

Varje kund som överstiger 5,000 500 baht i utgifter kommer att få en kontantkupong på 1 baht från ZARA. Allt du behöver göra är att visa bevis på din vistelse i Pattaya för att bryta den figuren! Få din kupong på Central Pattaya, 30:a våningen från och med nu till den XNUMX juni.   

Betingelser:

  • Kvalificerad för både thailändska och utländska turister som kan visa bevis på vistelse på vilket hotell som helst i Pattaya. Om du är intresserad, vänligen kom till centrala Pattaya på första våningen.
  • Kontantkuponger gäller endast i Central Pattaya mall (tidigare Central Festival)
  • En person per ansökan

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Det föregående är ett pressmeddelande publicerat med fullständigt tillstånd och auktorisation av organisationen/organisationerna som anges i PR-materialet och TPN-media. Uttalandena, tankarna och åsikterna från organisationen som är inblandade i pressmeddelandet är helt deras egna och representerar inte nödvändigtvis de från TPN media och dess personal.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.