Läsare Talkback Thailand: Vad exakt är, enligt din åsikt, en "kvalitet" turist?

FOTO: Siamrath

Thailand-

Följande är vårt veckoinslag där vi ställer en aktuell nyhetsfråga till våra läsare och får deras insikter och åsikter. Vi delar sedan deras feedback en vecka senare och väljer en mängd olika och intressanta svar.

Den här veckan vill vi fråga: Vad är egentligen, enligt din åsikt, en "kvalitet" turist?

Lite sammanhang kring denna fråga:

Vi hör ofta från den thailändska regeringen att de vill locka fler "kvalitet" turister. Detta ges vanligtvis inte någon form av förklaring och är öppet för bred tolkning.

Så vi ville fråga er, våra läsare, vad ni tycker att en kvalitetsturist är. Är det utgifter? Är det turister som inte dricker eller festar? Är det turister som verkligen försöker lära sig om thailändsk kultur? Är det turister som besöker utanför stora turistområden som Pattaya eller Phuket? Är det någon som inte lägger upp negativa recensioner eller feedback på nätet? Är det någon i en turnégrupp? Vad tror du?

Vi ser fram emot att höra av dig! Berätta för oss på våra sociala mediekanaler, i kommentarerna nedan, eller om du föredrar att din kommentar ska vara privat, maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com. Vi kommer att publicera resultaten och välja en mängd olika svar i början av nästa vecka, som alltid!

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/