Thailands premiärminister kommer att besöka Chonburi den 9 maj för att diskutera smart jordbruk

Ban Bueng -

Talesmannen för Thailands regering avslöjade i går, den 7 maj, att Thailands premiärminister Prayut Chan O'Cha kommer att besöka Kubota-gården i Nong Iruns underdistrikt, Ban Bueng, Chonburi, denna söndag den 9 maj för att diskutera Smart Farming. 

Enligt schemat kommer premiärministern att få ett kort om Smart Farming från lokala representanter från Sisaket och Udon Thani-provinserna kl. 9.00. Målet med Smart Farming är att öka växtodlingen för att lindra fattigdomen bland bönder.    

Efter mötet kommer premiärministern att presentera politiken för att driva ekonomin inom områdena enligt principen om tillräcklig ekonomi och undersöka Kubota gård. Smakämnen Kubota gård (KARTA HÄR) är en exemplarisk modern gård som har anpassat jordbruksinnovationer för att minska budgeten och samtidigt öka avkastningen. Gården är öppen för alla som är intresserade av modernt jordbruk. 

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.