Italiensk man, enligt uppgift en populär lokal kock, dör efter motorcykelkrasch i Pattaya

Pattaya –

  En 40-årig italiensk förare har dödförklarats efter en motorcykelolycka i Pattaya-området efter midnatt idag (11 maj)th).

Pattayas polis underrättades om olyckan klockan 0:30 på Jomtien Second Road i Nongprue, Banglamung. Polis, räddningstjänst och The Pattaya News anlände till platsen strax efter.

Kroppen av den 40-årige manliga italienska motorcykelföraren (The Pattaya News håller undan hans namn i väntan på ambassad- och familjemeddelande) hittades med ansiktet nedåt nära en skadad elstolpe och blödde kraftigt. Den skadade motorcykeln hittades på vägen i närheten. Offret hade inte haft någon skyddande motorcykelhjälm på sig.

Vittnen berättade för The Pattaya News att offret körde i extremt hög hastighet innan de tappade kontrollen och kraschade in i en elstolpe. TPN har fått veta av vänner till offret att mannen var kock på en populär italiensk restaurang i Jomtien och en ex-pat välkänd i det lokala italienska samhället. TPN ger sina kondoleanser till sina vänner och familj.

Pattaya-polisen kontrollerar CCTV-bilder i närheten för att granska omständigheterna kring olyckan, ett standardförfarande i dessa fall.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.