Föryngra din skönhet på "Mermaid Clinic Pattaya", en skönhetsklinik med sjöjungfru-café-tema i Pattaya-området

Pattaya —

Mermaid Clinic Pattaya erbjuder ett komplett utbud av skönhets- och hudvårdstjänster som ansiktsomformning, ansikts- och kroppsvård, kroppsbantningstjänster eller botox och filler. 

Warunphatphada Chansawang, chefen för Mermaid Clinic Pattaya, avslöjade för oss att de flesta skönhetskliniker i Pattaya drabbades under pandemin, så hon ville utforska en ny sak med sin klinik genom att renovera den till vad som verkar vara en "sjöjungfru- temacafé för att skapa en fängslande varumärkesimage. 

"En skönhetsklinik med cafétema är inte tråkig eftersom kunderna kommer att känna sig avslappnade och kommer att kunna ta selfies." Ms Warunphatphada sade till TPN media  

Plats:Mermaid Clinic Pattaya

Öppettider: 11.00–8.00 (inga helgdagar)

Facebook: Mermaid Clinic Pattaya

Ring: 094-424 4263

Den föregående artikeln är en annons.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.