Thailändskt kickboxningslag ledd av Buakaw Banchamek tog två guldmedaljer i de 31:a SEA Games

Nationellt —

Buakaw Banchamek, en världsberömd Muay Thai fighter, ledde det thailändska kickboxningslaget till två guldmedaljer, fyra silvermedaljer och sex bronsmedaljer i de pågående 31:a SEA (Sydostasien) spelen i Vietnam.

Buakaw Banchamek eller löjtnant Sombat Banchamek är lagledare för det thailändska kickboxningsteamet för de 31:a SEA Games. Han avslöjade för associerad press idag, den 14 maj, att han var överlycklig över att de unga atleterna hade vunnit SEA Game-medaljerna. Trots att det var en amatörliga, som skilde sig från den professionella ligan där han var erfaren, hade han ansträngt sig för att träna sina lärjungar.

"Det här är en stor prestation för mig och de unga atleterna eftersom ingen kunde ha förutspått resultatet. Jag måste säga att det är lite svårt att ge näring åt mina elever att bli lika bra som jag, men dessa barn är alla väldigt kompetenta, lydiga och energiska, så jag kan dra upp dem varje gång. Jag är så stolt över mitt lag.” sa Buakaw Banchamek. 

Dessutom berättade han skämtsamt för pressen att han fick illamående att slåss själv medan han övervakade sitt lags matcher. Om Thailand Kickboxing Association fortfarande litade på honom, Buakaw sa att han var villig att träna igen. 

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/