Läsare Talkback Thailand: Är du optimistisk om andra halvan av 2022 i Thailand för turism?

FOTO: Thansettakij

Thailand-

Följande är vårt veckoinslag där vi ställer en aktuell nyhetsfråga till våra läsare och får deras insikter och åsikter. Vi delar sedan deras feedback en vecka senare och väljer en mängd olika och intressanta svar.

Den här veckan vill vi fråga: Är du optimistisk inför andra halvan av 2022 i Thailand för turism?

Lite sammanhang kring denna fråga:

  Eftersom Covid-19-restriktionerna ständigt lättar i Thailand, med en chans att Thailand Pass kan släppas inom en snar framtid, barer och nattliv öppnas lagligt igen, och mer, är du optimistisk om turismen i Thailand för den bakre halvan av 2022? Eftersom Test and Go redan släpptes den 1 maj, kommer fler turister gradvis tillbaka men många kritiker säger att ytterligare steg behövs. Men med andra globala frågor som Rysslands krig med Ukraina, Kinas Covid Zero-politik och stigande kostnader för bränsle och basvaror, kommer dessa att skada turismen också. Visst, allt kommer att bli bättre än nästan fullständiga gränsstängningar minus massiv karantän 2020 och 2021, men hur kommer de kommande sex månaderna se ut?

Vi ser fram emot att höra av dig! Berätta för oss på våra sociala mediekanaler, i kommentarerna nedan, eller om du föredrar att din kommentar ska vara privat, maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com. Vi kommer att publicera resultaten och välja en mängd olika svar i början av nästa vecka, som alltid!

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/