Brittisk man ska ha blivit överfallen med en hantel av oidentifierad utlänning på gymmet i Pattaya efter verbalt argument om gymutrustning

Pattaya, Thailand-

  En 46-årig brittisk man ska ha blivit överfallen med en liten hantel på ett gym i Pattaya-området efter ett bråk med en oidentifierad utlänning angående användningen av gymutrustning.

UPPDATERING 5-18-2022 2:00: En huvudmisstänkt, som ännu inte har namngetts av Pattaya-polisen, greps och kommer att träffa offret, brottsbekämpande myndigheter och juridisk representation i morgon eftermiddag, den 19 maj 2022. Huvudmisstänkt har inte identifierats, talats med pressen eller släppt ett uttalande i nuläget.

Gary Reed, 46 år gammal, brittisk medborgare, rapporterade den påstådda misshandeln till The Pattaya News idag, den 17 maj 2022, runt 5:30

Enligt Mr. Reed hade han tränat på ett lokalt gym när en oidentifierad utlänning hamnade i ett verbalt argument med honom över att ha använt gymutrustning. Argumentationen härrörde från att en annan utrustning enligt uppgift var defekt och att den oidentifierade mannen hävdade att han hade varit först i kön för att använda en fungerande utrustning.

Mr. Reed sa att det inte fanns någon kö för att använda utrustningen och han lade sig ner för att börja lyfta vikter. CCTV-video som delas av gymmet, vars namn undanhölls på grund av en pågående utredning, verkar visa en oidentifierad utlänning som attackerar Mr. Reed i huvudet med en liten hantel, på bilden nedan, när han låg på utrustningen för att börja lyfta vikter. Videon kan ses längre fram i artikeln.

Mr. Reed sa att han kunde ha blivit förblindad av händelsen och var tvungen att ha 60 stygn för att reparera skadan runt ögat, som visas nedan och publicerat med hans tillåtelse. Mr. Reed sa att efter en kamp med den oidentifierade mannen, flydde angriparen från platsen för händelsen.

Gympersonalen samarbetade för att tillhandahålla CCTV-bilder och information, som kan ses HÄR (Bilden kan störa känsliga tittare, tittaren rekommenderas).

Vid presstillfället är den misstänkte fortfarande på fri fot och Mr. Reed har lämnat in en anmälan till Pattayapolisen samt gått till lokala medier med bilderna. Polisen i Pattaya ska enligt uppgift leta efter den misstänkte och uppmana alla med information att kontakta dem på 1337, stadens hjälpnummer. Polisen i Pattaya har också uppmuntrat den misstänkte att ge sig in och ge "sin sida av historien" som nu har lyst upp sociala medier.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/