47-årig man ska ha blivit attackerad av sin "vän" när han spelade snooker i Pattaya

Södra Pattaya, Chonburi —

  En 47-årig man ska ha blivit slagen i ansiktet av sin "vän" när han spelade snooker i morse i Pattaya, påstås ha ett vad. 

Klockan 02.20 i morse den 19 maj, Pol. Kapten Setthaphon Singnok från Pattayas polisstation underrättades om ett slagsmål på en icke namngiven snookerklubb i södra Pattaya, Nong Prue sub-distrikt, Bang Lamung, Chonburi. 

Den skadade mannen, Sarawut Pantan, 47, som kom till polisstationen med blodig näsa, berättade för polisen att han spelade snooker med sin vän och lade ett vad. Men när Sarawut bad om pengar från sin vän när han väl vann spelet, fick han plötsligt ett slag i ansiktet. 

Enligt Pradit Iam-Om, en 54-årig vaktmästare från snookerklubben, var Sarawut och angriparen verkligen vänner innan en av dem vann ett vad som troligen skulle frustrera den andre.

Till en början överfördes Sarawut till Pattayas sjukhus för behandling medan polisen var under utredning för att arrestera den misstänkte, som inte identifierades av Pattaya-polisen för pressen. Pattaya-polisen kommenterade inte det faktum att de två männen enligt uppgift hade satsat på ett spel som är olagligt i Thailand.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.