Invånarna i Sri Racha vädjar till polisen att fånga en avloppstjuv

Sri Racha —    

  Lokalbefolkningen i Sri Racha kontaktade The Pattaya News i morse den 19 maj om en avloppstjuv som verkar i Nong Kham-området.

Orathai Kaewthong, en 37-årig lokal livsmedelsbutiksägare, kontaktade The Pattaya News om en avloppstjuv som opererade runt Soi Kamnan Moo, Nong Kham sub-distrikt, Sri Racha, Chonburi. Enligt CCTV-filmerna verkade den misstänkte cykla på en frakttrehjuling och stal ett avloppslock av metall framför hennes butik vid 4:00 på morgonen den 18 maj och flydde sedan. 

Orathai berättade för The Pattaya News att hon vaknade och upptäckte att hennes avloppslock saknades, så hon granskade CCTV-filmerna och hittade den skyldige. Hon misstänkte asätare i Nong Kham för att ha begått dådet. Locken är enligt uppgift värda en anständig summa pengar på vissa skrotupplag och på grund av en fortfarande svår ekonomi som härrörde från två år av Covid-19-restriktioner, tog många människor till småstölder i Sri Racha.

Dessutom bad Orathai Nong Kham-polisen att fånga den misstänkte omedelbart eftersom någon kan skadas av att snubbla.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.