En kvinnlig rysk turist blev brutalt överfallen när hon joggade vid Mabprachan-reservoaren i Pattaya-området

Bang Lamung, Chonburi —

En 38-årig kvinnlig rysk turist blev brutalt överfallen när hon joggade vid Mabprachan-reservoaren i Bang Lamung.

Runt 9.30 igår, den 18 maj, svarade överstelöjtnant Chatchai Rakcheub från polisstationen i Nong Prue på ett fysiskt överfall av en kvinnlig rysk turist som enligt uppgift joggade vid Mabprachan-reservoaren, Nong Prue sub-distrikt, Bang Lamung, Chonburi .

Enligt polisrapporten identifierades det kvinnliga offret som Elena Y, 38, ryska. Hon fick flera skador, inklusive blåmärken i halsen, en huvudskada och repor i ansiktet och kroppen.

Polisen undersökte vägen som leder till reservoaren där hon tidigare hade joggat och hittade ett 10 meter långt blodspår, hennes löparskor och hennes telefon. Hon fördes sedan till Bang Lamungs sjukhus.

Kosol Chomchuen, ett 36-årigt vittne, berättade för polisen att han körde förbi när han hörde offret, som var täckt av blod, ropa på hjälp. Han kontaktade då polisen, men han visste inte vad som hände.

Idag, den 19 maj, gav Damrong Iampairote, polischef från Nong Prue Police Station, en uppdatering om denna brutala misshandel, och antog att det inte var ett rån utan snarare ett försök att sexuella övergrepp på henne baserat på det faktum att den misstänkte lämnade offrets telefon .

Men hennes första fysiska undersökning tydde inte heller på några sexuella övergrepp.
Polischefen uppgav att polisen i Nongprue tror att den misstänkte hade för avsikt att sexuella övergrepp på offret medan hon joggade men blev övermannad, så offret kunde fly.

Vid tidpunkten för publicering har Elena blivit utskriven och återhämtar sig i sin bostad, men kan fortfarande inte minnas något från den skrämmande händelsen.

Polisen i Nong Prue granskar säkerhetsbilder från sjön för att identifiera den misstänkte.

Pattaya News kommer att ge ytterligare uppdateringar om den här historien när de blir tillgängliga.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.