Polisen griper berusad 18-årig man hög på thinner som försöker stjäla från en luftkonditioneringsbutik i Pattaya

Bang Lamung, Chonburi —

Polisen i Nong Prue grep en berusad 18-årig man i morse som försökte stjäla från en luftkonditioneringsbutik. Mannen ska ha varit berusad på thinner.

Klockan 5.00 idag, den 20 maj, underrättades polisen i Nong Prue om en ung man som försökte stjäla från en luftkonditioneringsbutik nära Chaiyapruek Rd, Nong Prue sub-distrikt, Bang Lamung, Chonburi.


Polis och en barmhärtig samarit tillfångatog sedan en thailändsk 18-årig man (namn ej angivet) som var på bar gärning inne i butiken och försökte stjäla diverse luftkonditioneringsutrustning. Mannen ska ha varit påverkad av thinner.


Ongkorn Kheow-Nil, en 18-årig butikstjänsteman som bor ovanför butiken, berättade för polisen att han såg den misstänkte smyga in på baksidan av butiken och rota igenom utrustningen, så han ringde efter hjälp och kontaktade polisen.
Den misstänkte mannen satt i polisens förvar och väntade på rättslig process. På grund av den misstänktes berusade tillstånd kunde han inte svara på frågor från Pattaya News-teamet.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.