Två unga män på motorcykel skadades allvarligt efter att ha kolliderat med en lastbil i Naklua

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Na Kluea Sub-District, Bang Lamung —

En ung motorcykelförare och en passagerare skadades allvarligt efter att ha kolliderat med en pickup i eftermiddags i Naklua.

Idag, den 20 maj, svarade Bang Lamung-polisen och Sawang Boriboon Thammasat Foundation på en bilkollision med två personer som var svårt skadade framför Khlong Thom Market på Sukhumvit Rd, Na Kluea sub-distrikt, Bang Lamung, Chonburi.

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

På olycksplatsen hittade polisen en Toyota-pickup i brons med en blå Honda Wave fäst i fronten. De två skadade tonåringarna, Kitnai Kophimai, 19, och Rungrat Wangkhiri, 20, som körde cykeln, fick allvarliga skador och fördes omedelbart in på sjukhus på närmaste sjukhus.
Kamonrat Iamsawat, en 62-årig oskadad kvinnlig pickup-chaufför, vittnade nervöst om att hon var på väg hem i centrala Pattaya när tonåringarna skar av henne och så småningom kolliderade med henne. Hon hävdade att hon inte var oaktsam eftersom hon snabbt lämnade sin bil för att hjälpa tonåringarna och kontaktade räddningspersonal.
Enligt rapporten var båda tonåringarna högskolepraktikanter och var på väg till lunch.

Vid presstillfället hade inga åtal väckts för olyckan.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.