Pattaya-polisen arresterar ett par som ska ha stulit flera motorcykelvagnar i Banglamung

Bang Lamung —

  Pattaya-polisen grep ett par i slutet av förra veckan som påstås ha stulit två motorcykelvagnar i Bang Lamung. De misstänkta hävdade att de stal vagnarna för personligt bruk. 

Klockan 12.19 torsdagen den 19 maj rapporterade Wanida Bunyat, 40, på uppdrag av Pongsatorn Chotthamnavee (offret) och Ruangsak Saraphan, 45, till Pattaya-polisen att deras motorcykelvagnar nyligen hade stulits. Den första cykeln stals på Soi Mityon i södra Pattaya, och den andra stals på Soi Thepprasit i Nong Prue sub-distrikt, Bang Lamung, Chonburi.

Senare identifierade polisen snabbt de misstänkta, som verkade vara ett par vid namn Mee Yinsai, 25, och Fon Sakonban, 43. De två misstänkta greps vid Rattanakorn Markets entré tillsammans med de stulna egendomarna, inklusive en svart Honda Wave motorcykelvagn och en svart och blå Honda Wave motorcykelvagn. Paret ska ha erkänt att de stulit båda cyklarna för personligt bruk. 

Inledningsvis åtalades båda misstänkta för att ha stulit på natten och för att ha tagit emot stöldgods.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.