Turister chockade efter att kroppen hittades på Bang Saen Beach tidigt i morse

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Bangsaen/Saensuk —

  Turister ska ha blivit chockade efter att ha hittat en oidentifierad kropp på Bang Saen Beach i morse. Räddningspersonal sa senare att kroppen tillhörde en burmesisk båtarbetare som nyligen föll i havet och försvann.

Idag, den 24 maj, larmade turister polisen om en kropp som hittades liggande på Bang Saen Beach, Saensuk sub-distrikt, Mueang-distriktet, Chonburi strax före gryningen. 

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Enligt rapporten tillhörde kroppen en 40-årig burmesisk man vid namn Phu Sao. Han bar bara en röd långärmad skjorta.  

Sarawut Chang-ngern, en räddningstjänst som räddade kroppen, uppskattade att offret hade varit död i två till tre dagar. Tidigare hade Sarawut fått en anmälan om försvunnen efter en båtarbetare som hade fallit i havet nära Koh Pai och försvunnit och trodde att det var samma person. 

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Arbetsgivaren till offret, vars namn undanhölls, gick för att inspektera kroppen och bekräftade senare att det var hennes arbetare som hade försvunnit sedan den 20 maj. Hon hade dock redan anmält fallet till Pattayas polisstation och Khlong Dans polisstation innan denna upptäckt.  

Inledningsvis överfördes kroppen till Chonburi-sjukhuset för en preliminär obduktion. 

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.