Centara Grand Mirage Pattaya tar emot 2022 Travelers' Choice Award-vinnare från TripAdvisor 12 år i rad

PR:

Vi är hedrade och glada över att dela det Centara Grand Mirage Beach Resort Pattaya har rankats 13 i topp 25 Hotell för familjer – Asien – TripAdvisor Travellers' Choice Award för 2022! †Det bästa av det bästa†    

Tack för att du gjorde oss till ditt favorithotell. För oändliga nöjen för hela familjen, en romantisk semester eller en återställande tillflyktsort erbjuder Centara Grand Mirage Pattaya de upplevelser du önskar för din drömsemester eller som ditt hem hemifrån. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka hem och vara en del av de många berättelser som du kommer att dela med dig av under de kommande åren.

"Det är alltid en ära och ett privilegium att återigen få denna nivå av erkännande från TripAdvisor," säger Wayne Duberly, områdeschef för Centara Grand Mirage Beach Resort Pattaya. 

Centara Grand Mirage Beach Resort Pattaya är Thailands första temahotell, byggt efter Lost World-tema och med en djungelvattenpark med pooler, vattenfall, vattenrutschbanor, en lazy river och direkt tillgång till stranden. Barnklubben har separata zoner för ungdomar och tonåringar. Centara Grand Mirage Pattaya, The Place to Be..för alla. 

För information och bokning, vänligen kontakta oss maila till cmbr@chr.co.th eller tel.+ 66 (038) 301 234

www.facebook.com/Centaragrandmirage

www.instagram.com/centarmirage/

www.centarahotelsresorts.com/centaragrand/cmbr

 

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/