4-årig thailändsk pojke drunknar i poolvilla i Chonburi

Sattahip, Chonburi —

 En 4-årig thailändsk pojke drunknade i en poolvilla i Sattahip och dog efter att ha varit nedsänkt i en minut.  

Vid 8.30-tiden igår, den 29 maj, svarade Sawang Rojanathamsathan Rescue Center på en rapport om en 4-årig thailändsk pojke som tyvärr gick bort efter att ha drunknat i en pool under sin semester med sin familj i en poolvilla i Bang Saray underdistrikt, Sattahip-distriktet, Chonburi. 

Tragedin inträffade i en privat villa i två våningar. Pojken ska ha lekt själv vid poolen medan hans familj åt middag i närheten på baksidan av huset. Pojken föll sedan i poolen och avled efter att ha varit under vatten i en minut. Familjen skyndade sig sedan till hjälp efter att ha insett att pojken misstänkt tystnad men det var för sent.   

Pojkens familj var i sorg över vad som hände och deras namn undanhölls av The Pattaya News. Hans kropp fördes till ett närliggande sjukhus för ytterligare religiösa förfaranden. 

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.