Polisen slår till mot illegalt spelbord i Sri Racha-skogen och arresterar 18 spelare, en ska enligt uppgift försöka muta polisen men misslyckas

Ban Bueng underdistrikt, Sri Racha —

  Ban Bueng-polisen slog till mot ett illegalt spelbord mitt i Sri Racha-skogen i går eftermiddag. 18 misstänkta spelare greps enligt uppgift. En person ska ha försökt erbjuda en muta på 150,000 XNUMX baht men blev också arresterad. 

Ban Buengs utredningspolis, ledd av Pol. Överste Thawee Kudthang, plundrade ett illegalt spelbord gömt i skogen i Nong Samsak sub-distriktet, Ban Bueng, Chonburi, igår, den 30 maj, efter ett tips från en orolig medborgare.

Polisen hittade 18 misstänkta som spelade i ett stort luftrum och arresterade alla, inklusive 5 män och 13 kvinnor, med två kortbuntar och tusen baht i kontanter. En 60-årig misstänkt föll av misstag i en 10-meters damm när han försökte fly och fick hjälp av polisen. Durian Korada, 45, ska ha erkänt att han var värd för evenemanget. 

Enligt Ban Bueng-polisen reste Sanan Saipud, 54, till Ban Buengs polisstation och erbjöd polisen 150,000 XNUMX baht i utbyte mot att alla misstänkta släpptes. Polisen lockade dock Sanan att ta med pengarna och arresterade honom för mutor.

Alla misstänkta förblev i polisens förvar och väntade på domar från Chonburis provinsdomstol. Thailand har några av de strängaste anti-spellagarna i världen, noterar TPN media.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.