55-årig kvinnlig förare skjuten påstås ha förföljt motorcykelförare i Chonburi

Phan Thong-distriktet, Chonburi —

En 55-årig kvinnlig förare sköts två gånger under körning, enligt uppgift av två förföljande motorcykelförare. Polisen har till en början antagit en inrikes tvist var orsaken.

Phan Thong-polisen underrättades om en skottincident på Suk Prayun Rd på väg till Phanat Nikhom-distriktet i Map Pong-distriktet, Phan Thong-distriktet, Chonburi, igår eftermiddag, 1 juni 2022.


Polisen hittade en Honda Civic med ett skotthål i vindrutan och två i förarsidans fönster.

Det kvinnliga offret, Apasara Kasemsuan, 55, fick två allvarliga skottskador på sin högra axel och kind. Det misstänkta vapnet var en 9 mm pistol, enligt polisen. Offret fördes snabbt till närmaste sjukhus för akut vård.


Tada Thong-in, ett 23-årigt ögonvittne, berättade för lokala medier att han såg två personer som bar helhjälmar på en motorcykel förfölja kvinnan och skjuta på henne 4-5 gånger. Kvinnans sedan kraschade sedan in i vägkanten och de misstänkta rusade iväg mot Phanat Nikhom-distriktet.


Pol. Överste Anek Butin, Phan Thongs polischef, antog att motivet kan bero på en inhemsk tvist men skulle behöva offrets vittnesmål. Till en början skulle polisen granska CCTV-bilder längs vägen för att identifiera den misstänktes skyltnummer.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!
Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.